Vi prismatcher

Handelsbetingelser hos Mohde Studio

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer med mohdestudio.dk betingelserne gælder i alle tilfælde, hvor der ikke er indgået en skriftlig aftale mellem forbruger og Mohde Studio.

Når du har fundet de varer, du ønsker og lagt dem i kurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkortinformationer mv. Når handelsbetingelserne er accepterede og betalingen gennemført, modtager du en ordrebekræftelse på mail.

Du handler med firmaet:
Mohde Studio
Torvet 19E
4600 Køge
CVR: 43176838

Priser

Alle priser på mohdestudio.dk er i DKK og inkl. 25% moms. Vi tager forbehold for trykfejl, fejl på hjemmesiden, udsolgte varer og størrelser, manglende levering, prisændringer samt leveringsomkostninger.

Betalingsformer

Mohde Studio modtager betaling med følgende: Dankort, Mastercard, Visa og mobilpay. Beløbet bliver trukket fra din konto, samme dag som varen bliver sendt.

Sikkerhed ved elektronisk betaling

Dine kortoplysninger krypteres med den såkaldte SSL-løsning (Secure Socket Layer). Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets. Mohde Studio får ikke oplysninger om dit kortnummer eller kontonummer, men hæver beløbet fra din konto udelukkende på baggrund af et transaktionsnummer. Du kan finde flere oplysninger om sikkerheden ved elektronisk betaling hos Nets. Informationer fra købsordre opbevares i 5 år, i henhold til
bogføringsloven.

Returret

Mohde Studio tilbyder 2 ugers fuld returret på varer købt på hjemmesiden mohdestudio.dk. Det betyder at Mohde Studio skal have den returnerede vare i hænde, senest 2 uger efter modtagelsen. Det er kundens pligt at returnere tøj og produkter i samme stand som ved modtagelsen og i original emballage. Varen skal være ubrugt og pakkes forsvarligt inden forsendelsen.

Klagemuligheder og reklamation

Eventuelle fejl og mangler ved produkter som er leveret af mohdestudio.dk, skal påberåbes senest 14 dage efter at varens fejl er opdaget. Kunden skal gennem billede dokumentation kunne påvise fejlen. Kunden har ret til reklamation op til 2 år efter køb. Varen vil altid ombyttes til et tilsvarende produkt, såfremt det er muligt. Er dette ikke en mulighed, vil kunden få refunderet købsbeløbet. Ved reklamationer på mail, bedes du oplyse dit ordrenummer.

Fortrolighedspolitik

Hos Mohde Studio forstår vi vigtigheden af privatliv på nettet. Dette medfører at vi ikke videregiver informationer om kunder/brugere til tredjepart, medmindre det er en nødvendighed i forbindelse med en transaktion. Mohde Studio vil ikke på noget tidspunkt sælge hverken navn, email, kort-oplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

Levering og transport

Leveringer fra Mohde Studio anses for sket, når kunden har fået sin ordre i hænde. Alle ordre på mohdestudio.dk sendes med PostNord eller GLS, hvis ikke andet er angivet. Ordren afsendes fra vores lager senest 72 timer efter ordreafgivelse, hvis ikke andet er anført på hjemmesiden. Levering koster 59 kr. og vil normalt ske 1-2 eller 2-6 hverdage fra afsendelsen. Oplyste leveringstider er vejledende og kan således fravige. Spørgsmål til ovenstående kan rettes til info@mohdestudio.dk