Vi prismatcher

Returnering

Alle varer bestilt på mohdestudio.dk kan returneres indenfor 14 dage efter modtagelsen. Brug gerne vores returportal på link – din returvare skal indleveres i en GLS pakkeshop. Når du gør brug af vores returlabel bliver du fratrukket 45,- i returfragt – dette beløb vil blive fratrukket dit returbeløb, hvis du ikke selv har betalt for returneringen. Når du sender en vare retur, er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra den indleveres, til vi modtager den.

Det er ikke muligt at ombytte fra et produkt til et andet. Hvis du ønsker en anden størrelse eller farve, skal du sende din ordre retur og bestille på ny.

Afhenter du ikke din pakke, vil den blive sent tilbage til Mohde Studio. Dette ser vi ikke som en returnering, og du skal derfor selv tage kontakt til Mohde Studio, hvis du ønsker pengene tilbage, da dette ikke sker automatisk. Fragten tilbage vil være på købers regning, og derfor vil der blive fratrukket 45,- i returfragt, fra tilbagebetalingen. 

Hvis du ikke ønsker at bruge vores returportal, så skal du selv betale for at sende din pakke retur til os via GLS. Den skal sendes til

Mohde Studio APS

Åvænget 8

4600 Køge

Denmark

Er du i tvivl om det mindste er du mere end velkommen til at kontakte kundeservice mail info@mohdestudio.dk

 
INFORMATION VEDR. TILBAGEBETALING

Alle tilbagebetalinger foretages til det anvendte kreditkort fra din bestilling. Vi kan ikke kreditere beløbet tilbage til en anden konto.

 
BETALINGSFORM

Vi bruger betalingsløsningen Quickpay, hvilket er attesteret ifølge PCIs højeste standarder. Disse standarder kræver overholdelse af mere end 200 sikkerhedskontroller. Alle dine kreditkortinformationer er SSL krypteret og er kun tilgængelige for ePay. Hvis dit kreditkort er 3D sikret kommer du igennem et 3D sikkerhedscheck. Hvis ikke går du igennem et normalt SSL krypteret check ud.